Steun ons en help Nederland vooruit

Sam Vijlbrief

Inwonerraadslid

22 jaar

Woubrugge

Wie ben je?
Ik ben Sam Vijlbrief en ik woon in Woubrugge. Ik ben hier opgegroeid en heb hier bijna mijn hele leven gewoond.

Wat doe je?
Op het moment ben ik student Technische Informatica aan de TU Delft. Tevens ben ik student assistent en mentor aan de universiteit. Ik ben een groot liefhebber van sport, games, talen (met name Japans) en natuurlijk politiek.

Waarom ben je lid van D66?
Persoonlijk vind ik vrijheid erg belangrijk, ik vind dat iedereen in essentie moet kunnen zijn wie hij of zij wil zijn. Daarbij ben ik overtuigd dat mensen ondersteuning moeten krijgen waar ze die nodig hebben. Duurzaamheid is iets wat bij mij ook zeer hoog in het vaandel staat, en D66 maakt zich daar hard voor. Ook vind ik de openheid die de partij uitstraalt zeer prettig en belangrijk. Al deze dingen maken dat D66 voor mij de ideale partij is.

Wat kan D66 Kaag en Braassem volgens jou betekenen voor de gemeente?
Kaag en Braassem is een hele mooie gemeente, en dat willen we graag zo houden. Dit kunnen wij als politiek niet alleen, het moet samen met onze inwoners gaan. D66 werkt graag samen met de inwoners van onze gemeenten om onze gemeente te verbeteren. Op het gebied van duurzaamheid kunnen we nog veel bereiken in onze gemeente, en D66 werkt daar hard aan mee.

Meer van Sam Vijlbrief