Steun ons en help Nederland vooruit

Inge van der Meer

Wethouder

53 jaar

Roelofarendsveen

Wie ben je?
Ik ben Inge van der Meer. Na 27 jaar in Noordwijk gewoond te hebben, woon ik sinds de zomer van 2017 weer in mijn geboortedorp Roelofarendsveen. Samen met mijn twee dochters van 16 en 17 jaar.

Wat doe je?
Ik heb mijn eigen bedrijf Meer Projecten. Ik ben op interim basis inzetbaar als procesmanager, projectmanager of adviseur voor vastgoed- en huisvestingsvraagstukken. Ik lees graag en veel, speel golf en in de zomer wil ik het oude zeilbootje van mijn vader opknappen om als fluisterbootje door de mooie polders van Kaag en Braassem te varen.

Waarom ben je lid van D66?
Mijn partner is in 2012 overleden aan een tweede longtransplantatie. Transplantatie en donorschap zijn lange tijd keywords in ons leven geweest. D66 is de politieke partij die zich sterk maakt voor meer donoren. Daarnaast staat de partij voor eigen kracht, een duurzame en harmonieuze samenleving, internationaal denken, het belonen van prestaties, delen van de welvaart en vrijheid en gelijkwaardigheid voor iedereen. Daar sta ik ook voor.

Wat kan D66 Kaag en Braassem volgens jou betekenen voor de gemeente?
Kaag en Braassem is een prachtige gemeente dat bestaat uit 11 mooie dorpen. Kijk alleen maar naar de dagelijkse aanvoer van foto’s op de Facebookpagina “Kaag en Braassem op z’n mooist”. De gemeente staat voor veel uitdagingen en kent tegelijkertijd veel ondernemersgeest, creativiteit en burgerinitiatieven die het waard zijn om verder geholpen te worden. Door zoveel mogelijk transparantie te geven in het bestuur van de gemeente en zoveel als mogelijk de burgers op te zoeken en erbij te betrekken kan D66 helpen om de dorpen en hun inwoners de parels te laten blijven die ze nu zijn.

Portefeuilles: Coördinerend wethouder duurzaamheid, Cultuur, Natuur en landschap, Waterbeleid, Ruimtelijke ordening (bestemmingsplannen, vergunningen, principeverzoeken)

Meer van Inge van der Meer