Steun ons en help Nederland vooruit

Wie ben je?
Mijn naam is Gino Wesselman, getrouwd en ik woon in Roelofarendsveen. Ik ben daar geboren en getogen. Mijn hobby’s zijn fotograferen en reizen. Het liefst maak ik daar een combinatie van!

Wat doe je?
In mijn dagelijkse werk ben ik senior IT consultant en daarin adviseer ik bedrijven bij organisatieverandering en kwaliteitsverbetering van hun IT-afdelingen.
Naast mijn werk zet ik mij in als wijk-coördinator voor de Nierstichting.

Waarom ben je lid van D66?
D66 is voor mij een partij die open en eerlijk is en optimistisch naar de toekomst kijkt. Een partij die kiest voor vooruitgang en daarbij een schone, groene en duurzame omgeving hoog in het vaandel heeft. Ik wil graag meedenken en meebeslissen en ben van mening dat iedereen die dat ook wil, daar de kans voor moet krijgen.

Wat kan D66 Kaag en Braassem volgens jou betekenen voor de gemeente?
Het huidige gemeentebestuur kan zich sterk verbeteren op het gebied van burgerparticipatie en transparantie. D66 Kaag en Braassem wil dat de gemeente eerst luistert naar de ideeën van de burgers voordat de gemeente panklare plannen presenteert. Daarnaast wil D66 Kaag en Braassem dat de gemeente open is naar de burger en beslissingen en keuzes uitlegt en hier transparant over is.

Meer van Gino Wesselman