Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 2 december 2021

Kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen 2022

D66 Kaag en Braassem heeft het team bekend gemaakt waarmee zij meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

De lijstadviescommissie van D66 in Kaag en Braassem had eerder een conceptlijst opgesteld op basis van gesprekken met alle kandidaten en daarna hebben de leden doormiddel van een stemming de lijstvolgorde bepaald. Aan de definitieve kandidatenlijst zijn door het bestuur 3 lijstduwers toegevoegd om de lijst compleet te maken en te ondersteunen.

Lijsttrekker Nick van Egmond geeft aan trots te zijn op de kandidatenlijst ‘’Ik ben trots en blij dat ik de aanvoerder mag zijn van zo’n mooi team op weg naar de verkiezingen. We hebben een mooie mix van kandidaten en ik weet zeker dat ze het allemaal goed zouden doen in de gemeenteraad’’

De komende jaren zal D66 zich blijven inzetten om de gemeente weer een stukje mooier te maken en de verschillende vraagstukken op te lossen. Hierover zei de lijsttrekker ‘’We blijven ons inzetten voor meer woningen en het beter verdelen van woningen. We maken ambitieuze keuzes in het verduurzamen van de gemeente en we gaan verder met het betrekken van de kennis en kunde van onze inwoners bij het maken, uitvoeren en beslissen over gemeentelijke plannen.’’

Kandidatenlijst D66 Kaag en Braassem:

 

 1. Nick van Egmond
 2. Gino Wesselman
 3. Conny Punt
 4. Carsten Zwaaneveld
 5. Anke Kusters
 6. Sam Vijlbrief
 7. Esther Loos
 8. Lydia Zeijlemaker
 9. Roel Terraneo
 10. Yolanda Peet – van Tol
 11. Joris Elstgeest
 12. Wim Hendriksen
 13. Eef van Haastrecht
 14. John van der Willik
 15. Anne-Marie van Gerwen
 16. Manouche Hetzler (Lijstduwer)
 17. Hans Vijlbrief (Lijstduwer)
 18. Don Klerkx (Lijstduwer)