Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 27 februari 2018

D66 trapt campagne gemeenteraadsverkiezingen af

Donderdag 1 maart 2018 trapt de afdeling van D66 in Kaag en Braassem haar campagne af met de komst van de D66 campagnebus. De D66 bustour met o.a. staatssecretaris Stientje van Veldhoven zal rond 16.00 bij het gemeentehuis arriveren. In de muziektent op het Noordplein zullen zij in gesprek gaan met de lokale ondernemers over de vraag hoe het is om in een kleine kern te ondernemen binnen een groot randstedelijk gebied. Ook de rol van het internet en de online verkopen komen aan bod. Iedereen is van harte welkom deze gesprekken bij te wonen. Manouche Hetzler, campagnecoördinator D66 Kaag en Braassem: “Ik was erg blij te horen dat de landelijke D66 campagnekaravaan naar onze gemeente komt, de lokale problematiek dient ook onder de aandacht van de landelijke politiek gebracht te worden. Samen kom je uiteindelijk tot het beste resultaat.”

Overige campagneactiviteiten

Naast de bustour heeft de afdeling van D66 de komende tijd nog meer activiteiten gepland in de gemeente. Zo is er o.a. op zondag 4 maart een rondleiding door natuurgebied De Hanepoel bij Nieuwe Wetering onder leiding van D66’er John van der Willik. John neemt u mee langs een van de mooiste plekjes van onze gemeente en laat u zien waarom het behoud van groen zo belangrijk is. Neem uw vrienden en familieleden mee voor deze gezellige wandeling. Om 11.00 is het verzamelen bij het parkeerterrein bij de volkstuintjes bij de waterzuivering (Bovenweg 12, Nieuwe Wetering). Voor koffie, thee en koek wordt gezorgd. Opgeven kan bij inge.van.der.meer@d66kaagenbraassem.nl.

De komende periode zal spannend worden

De aankomende gemeenteraadsverkiezingen beloven erg spannend te worden. Lijsttrekker Nick van Egmond: “D66 heeft de afgelopen raadsperiode laten zien dat ze een partij is om rekening mee te houden. We willen nog meer voor onze inwoners kunnen betekenen en daarom hopen we te groeien in zetelaantal. Om dat te bereiken, zullen we tijdens de campagne geen dorp overslaan. We willen dat op 21 maart iedereen weet waarom zij op D66 moeten stemmen.”